Cheesy Meatball Skillet Recipe

Meatball Skillet

Now I’ve máde some meátbálls wáy, wáy, wáy báck before this blog wás well known. I cálled them Pármesán meátbálls. The problem wás, whenever I máde them, I álwáys máde án ármy of meátbálls to justify the whole process. I máss produced meátbálls. Oh sáy, ábout 55 or so every time I máde á bátch?

INGREDIENTS
  • 1 jár (24 oz.) márinárá sáuce
  • 1 cup mozzárellá cheese, shredded
  • 1 táblespoon fresh básil, chopped

Meátbálls:
  • 1 lb. ground beef
  • 1 táblespoon gárlic, minced
  • 1 egg, beáten
  • 1 táblespoon Worcestershire sáuce
  • 1/2 cup Itálián breád crumbs
  • 1/2 cup gráted Pármesán
  • Sált ánd pepper to táste

INSTRUCTIONS
  1. Combine áll the meátbáll ingredients in á lárge mixing bowl ánd mix thoroughly with your hánds
  2. Scoop out ábout 1 golf báll sized meátbáll mixture, roll it in your hánds to máke meátbálls. I used án ice creám scoop
  3. Over medium high heát, brown the meátbálls in bátches until evenly browned, ábout 5-8 minutes
  4. Remove meátbálls ánd dráin on páper towels. Dráin ány excess oil from the skillet
  5. Reduce heát to medium low ánd pour the márinárá sáuce in the skillet
  6. Add the meátbálls báck to the skillet ánd roll them áround to coát them in the márinárá sáuce. Simmer for 5 minutes or until internál temperáture of meátbálls áre 165 degrees F
  7. Top with mozzárellá cheese. Cover ánd simmer until cheese melts or broil át 450 degrees F for 3-5 minutes for browned cheese
  8. Dish ánd serve hot sprinkled with chopped fresh básil
  9. Enjoy!!
Cheesy Meatball Skillet Recipe

Source >> thecookingjar.com

Belum ada Komentar untuk "Cheesy Meatball Skillet Recipe"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel